Nieuws

Starnights 2010

Geplaatst op 12-11-2009 om 10u00 door Bert Carrein - 2157 keer gelezen
Nieuws

Naar alle waarschijnlijkheid organiseren we volgend jaar opnieuw een uitstap met ons busje naar de ATT messe in Essen. Deze keer valt deze sterrenkundige hoogdag op 29 mei 2010. Wie interesse heeft om mee te gaan laat dit best weten.

We zijn aan het kijken om eventueel, in de nabije toekomst, een zogenaamd beschermcomité op te richten voor onze werking. We zoeken echter nog de juridische procedures op. Het komt erop neer dat één of meerdere bekende personen dan garant staan (en promotie maken) voor je werking en doelstellingen. We zullen zien...

Eureka en Vorming Plus zullen we, in ons lokaal, een driedaagse voordrachtenreeks kunnen voorstellen rond de klimaatsveranderingen. Deze reeks is voorzien voor eind februari en begin maart van volgend jaar.

De voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe en vooral uitgebreide website is begonnen. Een lay-out is ontworpen en Dieter is druk in de weer om de Typo3 software (en onderdelen) te installeren op de server. Geen gemakkelijke klus zo blijkt. We hopen begin volgend jaar al een eerste paar pagina's online te hebben.

Binnenkort ontvangen alle huidige leden een brief met daarin een overschrijvingsformulier om opnieuw lid te kunnen worden. We hopen alvast dat we opnieuw op jullie enthousiasme mogen rekenen in het volgende, ongetwijfeld jaar...

Midden december is er de laatste bestuursvergadering van dit jaar. Wie punten, voorstellen, klachten, ideeën of opmerkingen heeft mag deze steeds doorsturen aan het bestuur. We houden er steeds rekening mee!

De jaarlijkse SF filmdagen, die we steeds in de kerstvakantie hielden, worden vervangen door een ander concept. Niet dat we plots geen fans meer zijn van SF films maar vooral doordat de hard werkende leden het blijkbaar niet meer aan kunnen om een ganse nacht door te trekken. Daarom zullen we vanaf heden elke maand, op de laatste vrijdagavond, na de vergadering een SF film projecteren.

Bericht van Astro Event Group

Bron: The Guidestar: http://www.astro-event-group.be

Gerelateerde berichten

Lees ook: Astro Event 2009: 27 februari tot 1 maart

Bekijk alle berichten uit deze categorie.