Nieuws

Nieuwsposters gezocht!

Geplaatst op 22-12-2008 om 15u33 door Bert Carrein - 4731 keer gelezen
Nieuws

Desterren.net wil uitbreiden in de nieuwsafdeling. Met name meerdere nieuwsberichten per dag. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig:

We willen proberen om enkele keren per dag een nieuws-item te posten met als bron bekende nieuwssites. Het gaat hier uiteraard niet om domweg kopiëren: we gebruiken bekende nieuwssites als basis maar geven onze eigen draai aan het nieuws. Zo hopen we een leuke en informatieve nieuws-afdeling op te zetten.

Bezoekers kunnen vervolgens ook reageren via de geplaatste items via het forum (forum nieuws & waarnemingen), zodat we niet alleen nieuws aanleveren maar ook leuke discussies creëeren en meningen delen.

Om dit te gaan doen, zijn we op zoek naar een aantal nieuwsposters. We zouden enkele keren (1, 2 à 3) per dag een nieuws-item plaatsen, dit zou betekenen dat iedere nieuwsposter 2 à 3 berichtjes per week zou gaan plaatsen. Geen strenge regel, maar een indicatie van wat we van je verwachten.

Ook moet je een leuk stukje kunnen schrijven en weten waar je je nieuws vandaan moet halen. Je hoeft geen alleskunner te zijn, maar van belang is dat je enigszins op de hoogte bent van het laatste sterrenkunde- ruimtevaartnieuws, in ieder geval op bepaalde gebieden.

Op een speciale nieuws-posters pagina vind je alles wat je nodig hebt om nieuws te posten. Ook krijg je je eigen "@desterren.net"-email, met maar liefst 3GB aan opslagruimte!

Als extra voordeel krijgen nieuwposters ook een aandeel in de advertentie-inkomsten. Hierbij zul je de inkomsten ontvangen verkregen via de advertenties op de hoofdpagina van je nieuwsbericht.

Lijkt het je leuk om op deze manier mee te helpen aan de uitbreiding van desterren.net? Stuur dan even een mailtje naar:
contact [at] desterren.net

Voor vragen kun je hier reageren of kun je ook op het forum terecht.

Alvast bedankt voor je reacties.

Bron: desterren.net

Gerelateerde berichten

Lees ook: Nieuw design voor vijfde verjaardag desterren.net online!
Lees ook: Problemen met de databases van desterren.net
Lees ook: Zesde levensjaar voor desterren.net!
Lees ook: Tijdelijk minder nieuws
Lees ook: Desterren.net drie jaar oud
Lees ook: Website is verhuisd

Bekijk alle berichten uit deze categorie.