Registreren

Registratie

Vul de gevraagde informatie in. Zorg ervoor dat alle velden correct werden ingevuld. Het e-mailadres is nodig om de registratie af te ronden.


desterren.net gebruikersovereenkomst

Door het betreden van desterren.net (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "desterren.net" of "https://www.desterren.net"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, betreed/gebruik desterren.net dan niet langer. We hebben het recht om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van desterren.net. Als je wel gebruik blijft maken van desterren.net, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Verder plaats je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land, België of Nederland. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat desterren.net het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder je instemming. Desterren.net is niet verantwoordelijk als je gegevens door een hack toch openbaar gemaakt zouden worden.