Nieuws

Website is verhuisd

Geplaatst op 16-09-2007 om 04u47 door Bert Carrein - 3745 keer gelezen
Nieuws

Inderdaad, de site is niet meer te vinden op het vroegere webadres www.desterren.be, maar is nu online op het nieuwe adres http://www.desterren.net.

Waarom deze verandering? De bezoekersstroom werd alsmaar groter en groter, en hierdoor kwam de server uiteindelijk aan de limiet. Zo zijn we ook een paar dagen offline geweest, met alle gevolgen van dien. Nu zijn we overgeschakeld naar een andere server. Om zoveel mogelijk problemen te vermijden hebben we besloten om van adres te veranderen.

Verder is er niets veranderd? Eigenlijk wel. Alle gegevens van het forum zijn zo verwijderd. Dit is gelukkig het enige, dankzij de vele back-ups die regelmatig genomen werden. Dus nu is er weer een volledig nieuw forum, momenteel nog in het Engels. Aanmelding is geheel vrijblijvend en gratis, en er zijn veel voordelen aan verbonden. Bent u wel te vinden voor astronomisch en ruimtevaartnieuws? Registreer u dan snel op desterren.net zodat de website snel weer groeit tot het vorige formaat, en zelfs groter!

Bert Carrein,

Beheerder desterren.net

PS: desterren.net is een van de grootste astronomische nieuwssites van Vlaanderen. Wil je hier ook je steentje aan bijdragen en nu en dan eens nieuws posten op desterren.net? Lees dan even aandachtig dit bericht op het forum en volg de instructies. Je krijgt een volledige @desterren.net e-mailaccount met eigen opslagruimte.

Bron: desterren.net

Gerelateerde berichten

Lees ook: Zesde levensjaar voor desterren.net!
Lees ook: Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Lees ook: Desterren.net op Twitter en Facebook!
Lees ook: Nieuw design voor vijfde verjaardag desterren.net online!
Lees ook: Overbelasting van desterren.net
Lees ook: Vanaf nu YouTube filmpjes op desterren.net

Bekijk alle berichten uit deze categorie.