Nieuws

Website is verhuisd

Geplaatst op 16-09-2007 om 04u47 door Bert Carrein - 3248 keer gelezen
Nieuws

Inderdaad, de site is niet meer te vinden op het vroegere webadres www.desterren.be, maar is nu online op het nieuwe adres https://www.desterren.net.

Waarom deze verandering? De bezoekersstroom werd alsmaar groter en groter, en hierdoor kwam de server uiteindelijk aan de limiet. Zo zijn we ook een paar dagen offline geweest, met alle gevolgen van dien. Nu zijn we overgeschakeld naar een andere server. Om zoveel mogelijk problemen te vermijden hebben we besloten om van adres te veranderen.

Verder is er niets veranderd? Eigenlijk wel. Alle gegevens van het forum zijn zo verwijderd. Dit is gelukkig het enige, dankzij de vele back-ups die regelmatig genomen werden. Dus nu is er weer een volledig nieuw forum, momenteel nog in het Engels. Aanmelding is geheel vrijblijvend en gratis, en er zijn veel voordelen aan verbonden. Bent u wel te vinden voor astronomisch en ruimtevaartnieuws? Registreer u dan snel op desterren.net zodat de website snel weer groeit tot het vorige formaat, en zelfs groter!

Bert Carrein,

Beheerder desterren.net

PS: desterren.net is een van de grootste astronomische nieuwssites van Vlaanderen. Wil je hier ook je steentje aan bijdragen en nu en dan eens nieuws posten op desterren.net? Lees dan even aandachtig dit bericht op het forum en volg de instructies. Je krijgt een volledige @desterren.net e-mailaccount met eigen opslagruimte.

Bron: desterren.net

Gerelateerde berichten

Lees ook: Nieuwsposters gezocht!
Lees ook: Tijdelijk minder nieuws
Lees ook: Nieuw systeem en nieuwe look
Lees ook: Desterren.net mag vijf kaarsjes uitblazen
Lees ook: Zesde levensjaar voor desterren.net!
Lees ook: Desterren.net op Twitter en Facebook!

Bekijk alle berichten uit deze categorie.