Nieuws

Desterren.net drie jaar oud

Geplaatst op 15-10-2007 om 00u30 door Bert Carrein - 2211 keer gelezen
Nieuws

Exact 3 jaar geleden kwam deze website voor het eerst online. Toen heette deze nog niet 'desterren.net' maar was er eigenlijk nog geen naam. De website bestond uit een paar pagina's met wat informatie over de planeten en het heelal. De volledige site werd toen nog gehost op de gratis server van skynet; met vele beperkingen dus.

Wat later (nog altijd op skynet) werd de naam gewijzigd naar '[DeSterren]' en onderging de site een volledige verandering qua looks. Nog altijd even amateuristisch als de eerste versie... Er kwamen nog heel wat lay-outs in een zeer korte periode maar dit duurde steeds langer en langer

In 2006 werd overschakeld op een gratis lycos server, de site heette nog altijd [DeSterren] maar was nu dynamisch zodat er nu en dan ook wat nieuws gepost werd. Uiteindelijk was deze al aardig uitgegroeid en waren er al een aanzienlijk aantal pagina's. Wat jammer was aan lycos was natuurlijk het ellenlange adres en de vele reclame. Hierdoor werd er uiteindelijk overgeschakeld naar www.desterren.be en de naam van de site werd gemakshalve 'desterren.be'. De site groeide en groeide en eind 2006 - begin 2007 kreeg de site al een 250-tal bezoekers daags. Nu zijn er al een kleine 1000-tal pagina's online, en dit aantal groeit momenteel gewoon door.

Door onvoorziene omstandigheden moest de site helaas plots verhuizen naar www.desterren.net waardoor de naam veranderde naar 'desterren.net'. Helaas bracht dit ook een enorme terugval van het aantal bezoekers teweeg. Lees ook het nieuwsbericht van de 'verhuizing'.

Bron: http://www.astro-event-group.be

Gerelateerde berichten

Lees ook: Desterren.net mag vijf kaarsjes uitblazen
Lees ook: Desterren.net op Twitter en Facebook!
Lees ook: Overbelasting van desterren.net
Lees ook: Website is verhuisd
Lees ook: desterren.net wegens hack gebannen uit Google (Update)
Lees ook: Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk alle berichten uit deze categorie.